vineri, 27 noiembrie 2015

Salata de boeuf

Ingrediente :

- 4 morcovi
- 4 cartofi
- 1 telina mijlocie
- 100 g mazare
- 150 g piept pui
- castraveti murati
- gogosari murati
- 150 g maioneza
- 3 linguri mustar clasic
- masline
- sare, piper

Se fierb legumele proaspete si carnea. Se taie apoi fiecare ingredient fiert in cubulete mici. Se poate folosi mazare conservata si atunci aceasta nu se va mai fierbe. Se aseaza toate intr-un castron incapator si se amesteca.
Castravetii si gogosarii murati se taie si acestia in cubulete mici insa cantitatea acestora depinde de gustul fiecaruia.
Toate cele de mai sus se amesteca impreuna adaugandu-se cele 3 linguri de mustar si 2 linguri de maioneza si asezonand cu sare si piper dupa gust.

Compozitia obtinuta se aseaza in castronele pentru servire si se orneaza cu masline, castraveti murati si gogosari.

Pofta buna!